söndag 15 mars 2015

Venice beach

Igår solade vi och badade på Venice Beach hela dagen! Vid lunch tog vi och hyrde cyklar och cyklade hela strandprommenaden ända bort till Santa Monica där vi stannade och lunchade innan vi cykla tillbaka. Jättemysigt var det!! I Venich var det som en liten marknad efter strandkanten med massa gatukonst och folk som uppträdde på olika sätt, bland annat var det några killar som åkte runt på rullskridskor och dansade. 

Efter stranden åkte vi och handlade lite kex, ost & jordgubbar som vi skulle ha till vinet på hotellrummet. Vi stannade också och fixade naglarna, 15 dollar betalade jag för franskmanikyr lite skillnad från hemma där det kan kosta upp till 700! Haha :) 

Sen åkte vi hem och fixade oss och drack lite vin innan vi tog taxin till Hollywood. Så klart försökte taxichauffören lura oss genom att ta en omväg, när Sofie frågade varför han gjorde så svarade han inte! Haha, så vi betalade det vi tyckte var rimligt och gick. I Hollywood gick vi och åt på en jättegod sushi resturang. Sen drog vi vidare till lite olika barer och träffade massa trevliga människor. När vi kom hem var det fullt polispådrag på hotellet. Det var tydligen någon påverkad person som höll på att kasta ut massa saker från sitt hotellrum! Spännande avslut på kvällen alltså haha :) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar