måndag 9 mars 2015

Muir Woods

Idag har vi varit på flera utflykter, kommer att skriva börja flera inlägg istället för ett i fortsättningen för det går väldigt segt att ladda upp när jag har mkt bilder :) 

Imorse tog vi iallafall bussen till Muir Woods, en national park utanför San Francisco där de har spelat in både Apornas planet och Star Wars. Vägen dit var super läskig, iaf för mig som är höjdrädd. Det var en smal krokig väg och sen ett stup rakt ner!! Inget staket eller något! 

När vi äntligen kom fram såg vi en skylt där det stod "ocean veiw" sen läste vi inte mer utan vi sa bara "jaaa!" Och tog den vägen på engång.. Vi fick gå i uppförsbacke i över en timme! Gissa om vi blev svettiga haha! Men å andra sidan behöver vi inte vara oroliga för att vi inte tränar :) Sofie hade det lite värre som gick i sina michel korse skor med kilklackar, inte helt ultimat i skogen! Haha när vi äntligen kom upp var utsikten fantastisk! Dock ingen havsutsikt som vi kunde se iaf! Haha :) sen var det bara att se glad ut och traska ner igen. Vi strosade runt bland alla stora träden en stund innan vi gick och satte oss i solen. Hamnade Brevid en supertrevlig amerikan som vi satt och pratade med, sen kom en man från canada förbi och började prata svenska med oss, han hade bott i Sverige i 2 år, bla i örebro! :)








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar