onsdag 18 mars 2015

Las Vegas

Igår gick vi ut och festade i Vegas, träffade massa härliga människor och hade superkul! 

Idag tog vi sovmorgon sen gick vi ner till poolområdet och bubblade lite jacuzzi. Vi har 4 pooler utöver den så man har ju lite att välja på. 

Påkvällen hade vi bokat biljetter till en typisk Las Vegas show, Jubilee - the showgirl reborn hete showen. Så himla mäktig och elegant var den! Tjejerna hade stora huvudbonader i form av hattat, fjädrar, strass bland annat. Super fina klänningar och scenkläder! Mina favorit delar i showen var en scen där de hade en kärlekshistoria i Kleoprata tema och den andra Titanic tema där det var två män som körde grymmaste robotdansen! Både Sofie och jag var helt tagna efter showen. 
Påvägen hem stannade vi vid Bellagio hotellet som har en stor vattenshow som också är super häftig!

Vi var också inne i hotellet som hade Paris-tema. Där hade de byggt upp som ett liter mini Paris inomhus med små gator med hus och kullerstenar. Så fint! Taket var målat som himlen, blått med vida moln vi har sett det på flera ställen nu det ser läskigt äkta ut! På ett köpcentrum körde de till och med effekter så det blev som som åska i hela köpcentrumet!

Las Vegas är så otroligt häftigt känns tråkigt att åka härifrån redan imorgon.  Egentligen skulle vi tagit en tur till Grand Canyon imorgon men eftersom vi ska flyga till Florida på natten sen kändes det lite stressigt. Så istället bestämde vi oss för att ta en tur till Valley of Fire som bara ligger en timme bort. Då hinner vi vara lite mer i Vegas också :) läste att många tycker det är häftigare än Grand Canyon också med gamla indianbyar bland annat. Så det ska bli skoj! 

Nu ska jag sova, godnatt! 

Kläder från showen



Lilla Paris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar