onsdag 11 mars 2015

Sofies födelsedag!


Igår var ingen vanlig dag för då var det Sofies födelsedag! Hurraaa! Eftersom vi inte hade någon tårta firade vi med cake poops. Har aldrig testat det förut men de var supergoda! 

Efter frukosten åkte vi iväg på hopp on hopp off bussen till Alamo Square Park, som bland annat är känd för husen i tv-serien "Huset fullt" parken är som en liten kulle med utsikt över hela stan! Supermysigt!

Sedan gick vi vidare till Golden Gate park, det är en av USAs största parker! Tyvärr hann vi inte vara där så länge men de har blandannat en japansk trädgård och en ros-trädgård, ett zoo, vi fick se några stora bufflar. De har flera konstgjorda sjöar och vattenfall och mycketmycket mer! 

Efter parken hoppade vi på bussen och åkte till en utsikt plats vid havet, Paffic ocean". Super fint där! Tyvärr var det lite mulet, men fick en heldel fina bilder ändå :)

Och en annan sak! Jag har nog aldrig hört ordet "hippie" så många gånger som i San Francisci haha! Då de bodde där under 60-talet och har en stor del i stadens historia.

Huset fullt husen
Mycket gatukonst i San Francisco
Golden garden
Havet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar