söndag 15 mars 2015

Hollywood & Long Beach

I fredags åkte vi till Griffith Park i Hollywood, ett högt berg med utsikt över hela Los Angeles! Super fint var det! Helt klart värt ett besök om man är i LA. Sedan åkte vi vidare till Lake Hollywood Park, det är där alla åker och tar sina bilder med Hollywood skylten, inte mkt annat att se där annars men såklart måste man ju åka dit när man ändå är i Hollywood. 
Sedan åkte vi in till The Walk of Fame, gick och strosade lite på stan där och lunchade på the Hooters. Jag tycker inte Hooters var något vidare, men man måste ju testa när man är i USA :) 
Det var supervarmt ute så efter lunchen åkte vi till Long Beach för att sola och bada. När vi var påväg till stranden halkade Sofie och gjorde illa tån, så när vi kom till stranden sa några damer åt oss att be livvakten hjälpa oss så jag gick och hämtade honom så han fick plåstra om Sofie. Sen kom damerna som satt bakom oss och skulle hjälpa till och två andra tjejer som hörde vad som hade hänt, det blev fullt pådrag! Haha. En av tjejerna jobbade inom sjukvården gav Sofie tips på några bra tabletter hon kunde ta mot smärtan och svullnaden så vi åkte till närmaste apotek och shoppade loss till Sofies fot. Vi åkte även till Walmart och köpte ett par skor hon kunde gå i. När vi kom ut från affären var det mörkt ute, vi åkte ner till Long Beach Pir för att äta innan vi åkte hem. Jättefint att gå där med alla lyxbåtar och restauranger! Vi åt på ett stekhouse som hade godaste köttet jag har ätit! Haha :) sen åkte vi hem och slocknade, dagen efter var Sofies fot mycket bättre som tur var! :)

Update: glömde berätta en rolig grej som hände i Hollywood haha! När vi gick längsgatan där så var det en kille som prankade oss! Haha. Han var utklädd till sopgubbe som skulle lyfta upp en stor sophink på gatan och låtsades tappa den mot oss, vi sprang därifrån och skrek innan vi fattade vad han höll på med då vi började asgarva! Hahaha askul!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar