torsdag 26 mars 2015

Everglades & Miami

(Onsdag)

Idag gick vi upp vid 5 för att lämna Sarasota och fara till Everglades på airboat safari. Vi åkte ut i träsket och fick se massa olika fåglar, alligatorer, sköldpaddor och mycket mer! Vattnet var så klart att man kunde se fiskarna simma där nere. När vi kom tillbaka fick vi se en alligator-show där en kille hade ungefär 6 "tama" alligatorer som han visade lite trix med. Tydligen är alligatorer bara aktiva 10% av sitt liv, resten av tiden latar dom sig! Haha lite kul tyckte jag. Efter showen fick vi hålla i en liten alligator bebis innan vi gick vidare in i djurparken.

Efter Everglades for vi vidare mot Miami där vi ska vara ända fram till söndag. Tanken är att vi bara ska ta det lugnt och slappa på stranden. Ta dagen som den kommer! Känns skönt efter allt resande. Tog en tur till stranden när vi var incheckade och klara, vattnet här är helt turkost och jättevarmt! 
När vi skulle ut och äta senare på kvällen tog vi en tur på stranden och plockade snäckor, hittade de största snäckorna jag sett! (Som man inte köpt i affären). Vi hamnade på South beach där vi åt middag innan vi knallade tillbaka. 

Det blir en tidig kväll efter en långdag. Imorgon väntar stranden! 

Ha det bra där hemma! Kram









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar