söndag 15 mars 2015

Santa Monica

Dagarna går så fort här i Los Angeles så jag hinner knappt med att blogga. Vi åker hemifrån tidigt och kommer hem sent och stupar direkt i säng, haha! 

I torsdags var vi iaf i Santa Monica och solade och badade. Supermysigt ställe!! Träffade en tjej som försökte ge oss lite amerikanska raggningstips haha! 
På eftermiddagen gick vi upp till "3rd street" inte så långt ifrån stranden, där finns ett stort fint utomhus köpcentrum och en shoppinggata. Jättemysigt!!
När vi shoppat färdigt gick vi tillbaka till stranden för att titta på solnedgången. Sen tog vi en tur till tivolit på piren precis brevid innan vi skulle gå tillbaka till stan för att äta lite innan vi åkte hem. När vi kom upp på gatan var det fullt med poliser som hade stängt av gatan och massa folk som stod på sidorna av gatan. Jag frågade en av sherifferna vad som pågick och han berättade att Obama skulle passera förbi påväg till sitt hotell. Så efter en stund började massa polismotorcyklar komma och bil efter bil med SWOT killar och poliser osv och där imellan kom Obama, så häftigt! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar