onsdag 7 december 2011

Disneyland Paris, dag 4.

Fjärde dagen i Paris åkte vi till Disneyland, magiskt! Det var egentligen inte alls vad vi hade tänkt oss, det fanns inte speciellt många karuseller, iallefall inte för oss äldre, men de karusellerna som fanns var awesome! Istället hade de byggt upp små världar från olika sagor. Jättefint! Det var parader med alla kända disneyfigurer och shower hela dagen! 
För dem som någon gång åker till Disneyland finns det två karuseller man måste åka!
Space Mountain: Mission 2 - En klassisk berg och dal bana men ändå inte. Det är nämligen kolsvart under hela åkturen och du befinner dig i rymden med massa stjärnor och planeter som sveper förbi. 
The Twilight Zone Tower of Terror - Börjar med att man kommer in i ett gammalt övergivet hotell där du får se ett kort klipp på när några gäster råkar ut för något hemskt i en hiss. Sedan får du gå vidare och sätta dig i hissen, den åker upp en bit öppnas och du får se dig själv i spegeln. Woops så slår blixten ner och du blir ett skelett. Sen åker hissen upp och ner, så för er som vill testa hur det känns att sitta i en hiss som går sönder är denna karusell utmärkt! Det bästa med denna karusell är när den åker högst upp i tornet och öppnar dörrarna och du ser ut över hela disneyland! 











1 kommentar: