måndag 24 augusti 2015

Barcelona

Vi kom till Barcelona vid lunch på fredagen,  efter att ha checkat in på vårt hostel (vi hade ett eget rum men delat badrum denna gång) åkte vi ner till stranden och solade och badade. Framåt kvällen promenerade vi bort till ett stort köpcentrum där de hade primark och shoppade lite.  Sen åt vi på en supergod resturang där, vi beställde som fattiga riddare gjorda på croissanter till efterrätt med kanel, caramellsås, jordgubbar, banan och vaniljglass sååågott! Sen tog vi metron hem.

Dagen efter regnade det när vi vaknade så vi tog lite sovmorgon och sen gick vi och handlade frukost. Efter frukost tog vi en promenad på La rambla,  en stor gata här i Barcelona. Sen tog vi en glass till lunch och gick ner till stranden.
På kvällen var det backpackers night out,  vi var ett stort gäng med folk från hela världen som gick runt till olika barer och avslutade med en dansklubb. Kul att träffa så mycket människor från olika ställen!

Igår turistade vi hela dagen, med en lunch paus på stranden haha. Vi tog en sådär hop on hop off buss runt hela staden och såg bla massa olika fina byggnader,  la familja  (en känd kyrka), olympiska arenan och mycket mer! Sen avslutade vi med en riktig spansk middag, tapas,  paella och sangria.

Idag ska vi bara slappa på stranden och shoppa lite. Imorgon far vi vidare till Lloret de mar där Annas pojkvän och hans kompis är, så vi ska hänga med dem i några dagar och bara sola, bada och ta det lugnt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar